Oslogruppen av Antroposofisk Selskap
_______
 
Velkommen
Programmet
____________
FOREDRAGS-
HOLDERNE
____________
Karl-Martin Dietz
Kurs
Studiegrupper
Utstillinger
Annet i huset:
Utleie av lokaler
Biblioteket
Antropos
Libra
Om Oslogruppen
Kontakt oss
Antroposofi
Rudolf Steiner:
Biografisk skisse
Steiner i Norge
Litterært verk
Nye utgivelser
på norsk
Forlagslinker
Artikler
Linker
 
 
 
 
 
 
www.oslogruppen.no
NOEN AV FOREDRAGSHOLDERNE
I VÅRSEMESTERET 2018

CHRISTINE GRUWEZ

Forfatter, med seminarer og foredrag over hele verden.
Temaer: Manikeisme, interkulturell dialog, kristendom og islam, hendelser i samtiden, reiser i Sør-Asia og i Iran.


ODD LINDBRÅTEN

Utdannet som billedhugger / formingslærer hos Ratnowsky ved Bildhauerschule am Goetheanum, Dornach, Sveits. Billedkunstlærer og klasselærer ved Steinerskolen i Moss siden 1981. Har undervist ved Rudolf Steinerhøyskolen i 20 år og er med i kollegiet for Studieår i billedkunstfag som ble opprettet i 2005.
Aktiv som billedkunstner / formgiver, kurs- og foredragsholder.

THOMAS MEYER

F. 1950 i Basel. Etter Humanistisk Gymnasium studier i filosofi, germanistikk og anglistikk. Senere steinerskolelærerutdannelse og undervisningsvirksomhet. Arbeidet fra 1985 som fri publisist. Medarbeider i Basler Troxler-Institut. 1990 grunnla han Perseus Verlag og står selv som forfatter av en rekke bøker. Han står som utgiver og redaktør av tidsskriftet Der Europäer. Er også aktiv seminar- og foredragsholder.


ARNE NICOLAISEN

F. 1946 i London. Utdannelse: Cand. real fra Universitetet i Oslo 1971, fysikk hovedfag. Forskningsstipendiat, Deutsche Forschungsgemeinschaft 1972-74, Bundesanstalt für Materialprüfung, Berlin. Steinerskolelærer i Bergen, Bærum og Oslo 1974-2001. Forbundssekretær i Steinerskoleforbundet 1995-2000. Ansatt ved og medgründer av Oslo By Steinerskole hvor han var daglig leder i to år.


CATO SCHIØTZ

F. 1948. Cand. jur. 1975. Universitetslektor 1975 - 78. Begynte i advokatfirmaet Schjødt i 1979 og ble partner i samme firma fra 1983. Han har arbeidet mye med prosedyre, medierett og økonomisk kriminalitet.
Cato Schiøtz er medlem av Bibliofilklubben og har samlet antikvariske bøker i over 25 år med hovedvekt på norsk skjønnlitteratur, topografi og plansjeverk. Han eier en økologisk gård på Biri som leverer melk og kjøtt. Han har vært medlem av Antroposofisk Selskap siden 1989 og sitter i flere styrer for antroposofiske virksomheter. Er bl.a. formann i Landsbystiftelsen og Antropos. Siden 2003 sitter han som én av 30 medlemmer i Rudolf Steiner Nachlassverwaltung i Dornach, Sveits. Han har vært aktiv i forskjellige bokprosjekter, bl. a. som redaktør av "Fascinasjon og forargelse" sammen med Peter Normann Waage.
Er medlem av arbeidsledelsen i Antroposofisk Selskap i Norge.

 


 

OSLOGRUPPEN AV ANTROPOSOFISK SELSKAP
JOSEFINES GT.12, 0351 OSLO
WWW.OSLOGRUPPEN.NO
___________________________________________________
Velkommen - Programmet - Foredragsholdere - Karl-Martin Dietz -
Kurs/studiegrupper - Utstillinger - Annet i huset - Om Oslogruppen -
Antroposofi - Rudolf Steiner - Artikler - Linker
TIL TOPPEN AV SIDEN